Гофрирана неръждаема тръба ф:12 -1/2"

More Views

Бърз преглед

Гофрирана неръждаема тръба ф:12 -1/2"

Availability: На склад

без ДДС 3,38 лв. с ДДС 4,06 лв.
Гофрирана неръждаема тръба ф:12 -1/2"

Гъвкавата неръждаема метална тръба се използва за слънчеви, отоплителни и вик системи. Тя не променя качеството на водата и отговаря на всички хигиенни норми.

Гофрираната неръждаема тръба е произведена от заварена хром-никелова стоманена лента. Специално оформения профил от вдлъбнати и изпъкнали ротационни участъци, наподобяващи вълна, осигуряват изключителна радиална якост и позволяват огъване на тръбата без деформиране и намаляване на напречното сечение. Тъй като може да се огъва без да се наблюдават деформации по диаметъра й, приложението й във водните инсталации осигурява лесно оформяне на ъглите без да са нужни допълнителни приспособление. Издръжливост: до 16 бара и 600 градуса.

Издръжливост: 600 градуса и до 16 бара.

За свързване на краищата на гъвкавата неръждаема метална тръба се използват фитинги.
Монтажът е бърз и лесен. Трябва да се отреже необходимата дължина от тръбата с тръборез, да се постави гайката, да се пресоват един (два или дори три) пръстена с формоваща глава – до оформяне на фланец, да се постави и притисне зад фланеца полупръстен, след което се поставя клингеритово уплътнение и тръбата се стяга с гайката.

Споделете Вашето мнение

You're reviewing: Гофрирана неръждаема тръба ф:12 -1/2"

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Quality
Price
Value